5/ 5
SWEDISH WEBFORCE - At your service!

Välkommen till demosidan för "S2":

Webblösning "S2" från SWEDISH WEBFORCE omfattas av en "statisk", mobilanpassad webbsida med flera separata sidor och sökmotorvänliga adresser.

Denna webblösning lämpar sig för de som har få uppdateringsbehov av sin webbsida eller de som önskar professionell hjälp där man samtidigt slipper behovet av de regelbundna systemuppdateringar som Open Sourcebaserade CMS-system (Wordpress, Joomla! m.fl.) är i behov av.
Webblösningen passar de som har lite mer information att presentera än vad som erbjuds "S1" där allt innehåll presenteras på en och samma sida (One Page)

Alternativet innebär att man får en mobilanpassad webbsida som automatiskt bygger om sig från den enhet man besöker webbsidan från.
Vid produktion av "S2" designas webbsidan utifrån respektive kunds grafiska profil (färger, typsnitt mm). Webbsidan har inget administrationsgränssnitt utan där man uppdaterar sidans innehåll (texter och bilder) via ett HTML-editerings program och efter uppdatering laddar upp filer via FTP (File Transfer Protocol).

Har man inte kunskap om detta eller programvaror så anlitar man sin samarbetspart för uppdraget, där SWEDISH WEBFORCE även åtar sig denna typ av insatser.

Önskas samma funktionalitet men med enkelt administrationsgränssnitt för egna uppdateringar, rekommenderas "D2"

Pris: fr. 22 800 kr ex. moms

Information om denna sida

Denna webbsida är endast framtagen i demonstrationssyfte där dess innehåll påvisar möjligheterna med en webblösning baserad på SWEDISH WEBFORCE "S1". På sidorna finner ni, även om detta är en "demosida" information om produkter, referenser, information om verksamheten samt aktuella kontaktuppgifter.

Vid frågor, funderingar eller önskemål om en webblösning baserad på SWEDISH WEBFORCE "S1" - Kontakta oss!

Våra produkter & tjänster

Här presenteras utvalda produkter /produktgrupper med vidare information via produktsidan.

Produkt 1

Här ska det presenteras information om en produkt eller tjänst med tillhörande bild.

Produkt 2

Här ska det presenteras information om en produkt eller tjänst med tillhörande bild.

Produkt 3

Här ska det presenteras information om en produkt eller tjänst med tillhörande bild.

Top